Over ons

suritaria roti in hooggraven

Sinds 1999 ontwikkelen onze koks toen nog onder de naam Sonny’s de lekkerste broodjes, snacks en maaltijden met verse ingrediënten. Ons filiaal heeft na 20 jaar niet alleen een nieuwe naam en locatie gekregen, maar ook onze menukaart is vernieuwd!

We zijn gevestigd onder het Station Vaartse Rijn. En zijn hierdoor goed bereikbaar voor de lekkerste Roti van Utrecht vanuit de wijken: lunetten, hooggraven, watervogelenbuurt, rotsoord, oudwijk, rivierenwijk, sterrenwijk, transwijk, kanaleneiland, tolsteeg, bokkenbuurt, schildersbuurt, merwedekanaal-zone en de binnenstad van Utrecht.

Het eten bij het Suritaria / het Smaakstation is dagvers. Met ons brede assortiment spelen wij in op de trends en ontwikkelingen in de horecabranche, die laten zien dat gezonde en verantwoorde voeding steeds belangrijker worden, terwijl ‘gemakkelijk en snel’ populaire begrippen blijven. Kwaliteit leveren is ons motto!

Kijk lekker rond op onze website. Wij doen ons best om hier ons actuele menu te presenteren. Prijzen en assortimentswijzigingen zijn altijd onder voorbehoud. Alvast willen wij u smakelijk eten toewensen!